Velkommen til AGF A/S og ny vertikal

Feb 19, 2018 |

Circle
Helle Vad Jespersen

By Helle Vad Jespersen

}

Reading Time: 1 minutes

Personalisering er som ofte forbundet med detailhandel, eller sagt på en anden måde, så er det her det ses anvendt mest, da udbuddet er stort og målgruppen endnu større. Det kræver selvsagt et øget fokus på personalisering for at matche relevansen i spændet mellem 1:1 efterspørgsel og detailhandlens samlede udbud.

Over de seneste år har personalisering i stigende grad fundet vej til andre vertikaler. Det kan være på indhold, som eksempelvis personalisering af madopskrifter i Karolines Madplan eller på hele B2B segmentet.

Det er ikke længere en trend, men et must, at du som leverandør af produkter og serviceydelser i langt højere grad skal forstå forbrugeren fra første møde og kommunikere personligt og relevant gennem hele kunderejsen.

Det er derfor kun naturligt at Sport & Entertainment nu i højere grad inkluderer personalisering som en del af deres naturlige forretningsgang før, under og efter selve eventet.

Raptor Services A/S har indgået et strategisk samarbejde med AGF A/S, der som første kunde indenfor Sport & Entertainment skal medvirke til at udvikle personaliseringen særlig før og efter kampene.

Jesper Elkjær, kommerciel chef i AGF A/S udtaler om samarbejdet:

“Det er helt afgørende for vores forretning, at vi bliver bedre til at forstå hvem vores kunder er. Som fodboldklub er vi naturligvis drevet af en stærk fan-kultur, men som produkt er vi også i målgruppen for et langt bredere publikum. Det vil vi arbejde mere disciplineret med, og vi vil forstå hvem der, til eksempel, tager på stadion med vennerne, med arbejdet eller børnene, og sikre, at vi kommunikerer så relevant som muligt til alle i målgruppen”

”Det er en helt klassisk problemstilling” udtaler Kenneth Boll, CEO i Raptor Services A/S, og uddyber:

”Jeg er selv flittig gæst på diverse stadions, og hvor det for år tilbage udelukkende handlede om at tage på stadions med vennerne, drikke øl, og nyde stemningen, så har det i dag ændret sig. Der er stadig kampe med vennerne, men langt de fleste også med børnene, og dertil helt andre mekanikker, der skal ramme mig for at en fodboldklub som AGF kan fastholde relevansen overfor mig”

Vi glæder os til samarbejdet og til at dele vores erfaringer længere ude på kurven.

Og naturligvis ikke at forglemme, inviterer Raptor Services A/S venner og bekendte af huset til de kommende hjemmekampe på Ceres Park. For billetter skriv til:

 

 

Do you need help?

If you need help getting started with the Layout Designer, you are more than welcome to book a free session with one of our experts to know more about how it works.

sva-circle-250-150x150Sharon van der Arend

Consultant

Phone: +45 11 22 33 33
Mail: sva@raptor.dk

 

Let us show you what you can achieve with premium personalization

Ellipse white
Post

A Raptor expert can share more about the product and answer any questions you have.