Lær fra de største spillere på markedet såsom Plantorama, Sport 24, Bauhaus & Zizzi.


Omnichannel er igen i
år et hot topic for mange retailers – og det er ikke uden grund. Der sker konstant ny udvikling, og der skal handles hurtigt for ikke at blive efterladt på perronen.
 
 
Behovet for at agere på data bliver større og større, og du skal være hurtig på aftrækkeren, når det gælder 1. partsdata, kundeindsigter og opbygning af audiences. Alt dette er yderst vigtigt, hvis du vil møde dine kunder med personlig kommunikation – og ikke mindst for at kunne måle og dokumentere den effekt, som marketing leverer til den samlede forretning. 
 
Men hvad skal der til for at være front runner på datadrevet marketing og omnichannel performance i 2023?  
 
Det giver vi dig svaret på til vores online event d. 28. marts! 

Det kan du glæde dig til:

Vi ser på, hvordan kæmpe brands som Plantorama, Sport 24, Bauhaus og Zizzi konstant udvikler deres arbejde med kunderejsen og personalisering samt hvordan omnichannel-tilgangen er blevet en indgroet del af deres DNA. 

Du vil få praktiske eksempler på, hvad det kræver at skabe og bygge et personaliserings-setup, der cirkulerer i alle dine kanaler og sikre høje konverteringsrater.

Afsæt 30 minutter og kom med ind i maskinrummet på spændende cases, unikke løsninger og ways-of-working. 

Nye analyser fra McKinsey viser, at omnichannel-kunder shopper 1,7 gange mere end single-channel-kunder, og deres kurvstørrelse er typisk også større

Tilmeld dig online eventet her:

Tid og sted:


Tirsdag d. 28. marts fra kl. 09 til 09:30 

Live fra Raptors online studie - følg med uanset om du sidder hjemme i stuen, på kontoret eller fra Bali.  

Hvem taler?

asr_circle_250_new

 

Anders Spicker Rasmussen

Director, Business Development

+45 53 67 57 55
asr@raptor.dk

Anders er vores omnichannel rockstar! Han har en grundig forståelse for komplekse forretningsstrategier og er en kæmpe fortaler for en datadrevet og digital tilgang til samtlige processer og strukturer.